Sulhanen riisuu takin / by Jari Anttonen

JOA Photography-Sulhanen riisuu takin-blogi.jpg

Sää suosi koko päivän. Oli kuuma ja aurinkoa riitti, vaikkakin välillä se katosi pilviverhon taakse.

Hääparin vihkitilaisuus järjestettiin Nastolan kirkossa, joka oli kokenut ulkopuolelta melkoisen kolahduksen. Kirkkoa nimittäin remontoitiin ja näin ollen koko rakennus oli huputettu valkoiseen muoviin. Sisällä oli kuitenkin lämmin henki ja aviopari sai toisensa kuten oli tarkoitettukin. Paikalla oli myös Three-In-One -hääpaketissamme mukana tuleva Cadillac Fleetwood -54. Voi veitikat, kun tuore pariskunta astui “laivaan“, niin hymyllä ei ollut rajaa. Oli todella näyttävän näköistä, kun tämä museorekisteröity maanteiden kuningas lähti kirkolta. Päitä kääntyi myös muillakin kuin juhlavierailla. Ja kuulin sivukorvalla häävieraiden ihmettelevän, mistä hääpari on tuollaisen mageen auton saanut hääautoksi.

Kirkolta lähdettiin kuvaamaan hääparia Kumian Myllylle. Minulle miljöö oli uusi, ja muutama hauska visiokin syntyi miljöötä tutkittaessa.

Juhlatilaisuus järjestettiin Husulan Vintillä, joka oli laitettu koreaksi. Ensimmäisenä sisälle päästyään sulhanen riisui takin ennen kuin istui omalle paikalleen, ja loput miehet seurasivat esimerkkiä. Jopa minulla valui hiki, vaikka en käyttänytkään koko päivänä puvuntakkia notkean liikkumiseni mahdollistamiseksi.

Hääpari oli ostanut hääpakettimme, johon kuului minun ja hääauton lisäksi myös dj-palvelut. Mielestäni olimme melko lyömätön yhdistelmä ja toimme päivään ammattitaitoisia elementtejä. Juhlatilaisuudessa oli todella rento meno, ja sain tallennettua hyviä tilannekuvia. Lopuksi bestman tokaisikin minulle: “En ole nähnyt kenenkään kuvaajan liikkuvan noin paljon kuin sinä päivän aikana”. Tyylini onkin liikkua paljon ja hakea erilaisia kuvakulmia. Alla muutama kuva juhlista.

Onnittelut vielä Emmalle ja Joelille!