Täältä kampanjasivultani löydät ajankohtaisia tarjouksia ja kuvaustapahtumia. Lähde rohkeasti toteuttamaan mieleisesi kuvaukset kanssani!


TAMMIKUUN_TAIKAA_2019.jpg

Henkilökuvausta ammattitaidolla – tammikuun kampanja

Mukavaa uutta vuotta 2019! Nyt laitetaan tammikuun ajaksi ohittamaton kampanja käyntiin. 

Tarvitsetko uutta profiilikuvaa Facebookiin tai LinkedIniin? Haluatko päivittää uuden kuvan työhakemukseesi? Kaipaako Instagram-tilisi lisää uusia kuvia? Tarvitsetko iskevämmän kuvan Tinderiin?

Tässä tulee ratkaisu! Tule kuvattavaksi kamerani eteen. Kuvataan toiveidesi mukaan joko ulkona tai sisällä. Kuvaukset järjestetään Lahden seudulla. Voit ottaa mukaan rekvisiitaksi vaikka poran tai keihään, jos se sopii haluamaasi teemaan.

Hinta ei päätä huimaa: 60 euroa sisältää 3 käsiteltyä kuvaa ja noin 30 minuutin kuvaussession, jonka aikana saamme saaliiksi sopivan määrän kuvia. Kuvasadosta voit valita mieleisesi kuvat. Varaukset ja maksut on tehtävä tammikuun aikana, mutta itse kuvauspäivä voidaan järjestää halutessasi helmikuussakin.

Jos haluat ottaa vaikka parhaan kaverisi tai kumppanin mukaan samaan ruutuun, niin se onnistuu kyllä. Hinta on tällöin entistä edullisempi: kahdelta henkilöltä kuvaus maksaa 80 euroa eli 40 euroa per lärvi.

Ota yhteyttä heti, ettei tilaisuutesi mene sivu suun! Tää on ihan a once-in-a-lifetime experience.