JOA Photography 2018 -videokooste by Jari Anttonen

Haluan kiittää kaikkia asiakkaitani menneestä vuodesta, sillä ilman kuvattavia ei olisi valokuvauspalveluakaan.

Sain tutustua uusiin, mahtaviin ihmisiin valokuvauksen merkeissä ja kuvata monenlaisia tapahtumia aina häistä hautajaisiin ja urheilukisoista syntymäpäiväjuhliin.

Pääsin kuvaamaan luovasti mielenkiintoisia henkilö- ja eläinkuvia. Sain kuvattavat rentoutumaan kameran edessä, sillä nautin itse kuvaustuokioista suunnattomasti.

Julkaisimme avopuolisoni kanssa verkkomedia Sanomalahtea, jossa sain toimia valokuvaajana.

Kuvauksissa riitti vauhtia ja hyviä sattumuksia.

Koostin vuoden 2018 valokuvausreissuiltani videon. Oli tunteikasta käydä läpi kertynyttä kuvasatoa.

Tuleva vuosi tuo tullessaan uusia järjestelyjä, ja pääsen viemään valokuvaustani askeleen eteenpäin. Tervetuloa mukaani ikimuistoiselle matkalle halki vuoden 2019!

TFCD-miitti Kesannolla Lahdessa by Jari Anttonen

Osallistuin TFCD-miittiin Lahdessa Sopenkorven Kesannolla, jossa pääsin käymään nyt ensimmäistä kertaa. Miljöö oli mielenkiintoinen ja monipuolinen kuvauskohde, sillä paikasta löytyi niin graffittiseinä kuin pitkä puiden reunustama kuja sekä junaraiteet.  Sain inspiraatiota hieman tummempaan ja fiilikseltään ehkä dramaattiseen kuvamateriaaliin. Kuvausporukka oli mukavaa ja motivoivaa, ja mallit osasivat asiansa. Tämä oli minulle hyvin antoisa kokemus, sillä pääsin sekä kokeilemaan syvällisemmin mallin ohjausta että toteuttamaan taiteellisempaa kuvamateriaalia.